30 år med reklame!

10 01 2015

Godt nytt år!  Når vi nå igjen har «passert start» og er i gang med en ny runde 2015, får vi unne oss gleden av også å ta et tilbakeblikk.  Denne våren er det 30 år siden jeg startet opp med Tonjer Media. Gjennom året skal vi i denne bloggen ta en titt tilbake på 1985.

Tonjer Media 30 årRett før julen 1984 dimitert jeg fra førstegangstjeneste ved Luftvernartilleriet ved Bardufoss. Tilbake i Haugesund fikk jeg på nytt et kortere vikariat som badevakt i Haraldshallen, en 100 % stilling som skulle vise seg å vare hele første halvår 1985. Men arbeidstiden i svømmehallen var på ettermiddag og kveld, noe som åpnet for andre prosjekter om formiddagen. Jeg kan ikke erindre å ha utarbeidet noen fastsementerte planer om verken studier, yrkeskarriere eller forretningsutvikling på denne tiden. Ting bare ble som de ble. Fortsettelse følger…

IMG_1010

 


Handlinger

Informasjon

Ett svar

12 01 2015
Terje

Du er flink å skrive Jahn! Kjekk og interessant lesing…gleder meg til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: