Vestflagg.no – ny nettbutikk

10 01 2024

Godt nytt år! Vi er i disse dager i ferd med å prøvekjøre vår nye nettbutikk vestflagg.no. Vi har i Tonjer Media i over tre tiår solgt reklameflagg og bannerprodukter til bedrifter, foreninger og offentlig virksomheter. I de senere år har vi sett behovet for separere de ulike satsningsområdene, dels for å fremstå mer dedikerte og fokuserte i søkeoptimaliseringssammenheng, men også for -om mulig- skape bedre oversikt og lettere navigering for mulige kunder. Og ettersom våre nettsider på http://www.tonjer.no begynner å bli modne for en revitalisering, valgte jeg i første omgang å fornye presentasjonen av flagg-konseptet vårt.

Vestflagg er lagt opp som en nettbutikk med handlevognsløsning. Her kan privatpersoner og foretak bestille flagg i 6-pakninger på samme måte som i en vanlig nettbutikk. Vi har hatt et bevisst fokus på å gjøre ting enkelt for bestilleren. Produktene er i stor grad standardiserte, uten for mange variabler, spørsmål og valgmuligheter. Man trenger ikke har designet eller logo/ bilder klart når man bestiller. Når bestilling er lagt inn blir kunden kontaktet av vår grafiker senest dagen etter og prosessen med layout korrekturer starter. Dette er selvfølgelig inkludert i prisen. Videre er størrelsene på flaggene og antallene man kan bestille faste. Og konfeksjonen (sømarbeid, tilbehør, kroker osv) er standard. Fordelen med denne forenklingen er at prisene er lavere på vestflagg.no enn med vår tradisjonelle ordrehåndtering. Når ting blir enklere for oss, skal besparelse også tilfalle kunden.

Betaling skjer ved utsjekk og her kan man velge mellom Vipps, kort eller TWO bedriftsfaktura. Ved Vipps og kortbetaling reserveres beløpet ved bestilling og trekkes når varene sendes fra oss. For firmaer og offentlige foretak kan man velge TWO-fakturering. Dette er egentlig en factoring-løsning som er integrert i utsjekksfunksjonen i nettbutikken. Kunden legger inn sitt organisasjonsnummer og kredittvurdering foretas automatisk i sanntid. Når varene er levert, faktureres foretaket fra TWO med 14 dagers betalingsfrist. Forsendelse skjer med Posten/ Bring som sporbar pakke til hentested (post i butikk eller pakkeboks) og vi har fast lav frakt kr 120, + mva uansett vekt.

Ønsker man andre konfigureringer enn vestflagg.no tilbyr, for eksempel spesielle mål på flaggene, andre antall, egendefinert konfeksjon (for eksempel ekstra flaggkroker, innsydde kanaler eller annet), silketrykkede flagg eller spesialprodukter som papirflagg, bordfaner eller lignende, så har vi fortsatt den gamle gode manuelle servicen i Tonjer Media.


Handlinger

Information

Legg igjen en kommentar