Nye brosjyrer på vei

18 01 2015

Denne uken sender vi ut nye og oppdaterte brosjyrer på «Når du vil merkes» og Kulepenner til våre kunder. Det er i all hovedsak ingen prisendringer, men noe teknisk informasjon og produktutvalg er oppdatert. Månedens Tilbud for januar (25 % rabatt på kulepennen Baron 03 Ice) er også tatt med i følgebrevet. Utsendingen går til 4 030 bedrifts/ organisasjonssluttkunder men ikke til privatkunder eller forhandlerkunder.

Dm-jan15-800pxl
Kulepenn-brosjyren har vi laget selv, mens Martha «Enkelt Og Greit» Woll  står for sats og design på «Når du vil merkes»-brosjyren.  Begge er denne gangen trykket på HBO, mens Karmøy Trykkeri står for konvolutter og digitaltrykk av flettebrevet samt pakking.  Jeg benytter anledning til å minne om at «Merkes» brosjyren sammen med andre kataloger ligger på Issue her.

Dermed ser vi fram til en frisk start på et nytt år. Fjoråret er allerede historie. 2014 regnskapet er ferdig og levert til revisor. Omsetningen landet på 5,4 millioner og resultat før skatt på 120 000,- kr. På rette siden altså, men forbedringspotensialet er absolutt tilstedeværende. Med nytt år følger også nye muligheter!

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: