Verdens beste LED minilykt på lager igjen

28 11 2014

Photon Micro Light II Pro LED er en toppkvalitets LED minilykt som er produsert i USA. Ekstremt sterk konstruksjon av glassfylt Polyuretan. Sprut, støt og sjokksikker. NASA-godkjent og brukt av astronauter på flere ekspedisjoner. Lang batteri-varighet fra 12 timer til flere døgn (avhengig av lysfarge/styrke).  Batteri og nøkkelring med  hurtiglås er inkludert. Leveres med eller uten logo i eske. Lysstyrke 4,5 lumen (gjelder for hvit LED).

photon micro light-3-800pxlVi hadde forrige versjon av denne lykten i sortimentet vårt for en del år siden, og nå er den igjen på lager og kan leveres uten trykk/ profilering omgående, eller med logoprofilering på to-tre uker.  Minsteantall med logo er 10 stk.  Velg mellom hvit, gul, rød, blå, rød eller orange LED.

Anbefales som julegave både for firma og private. Mer info på våre websider her: >>

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: