Postkort til kunder med «Månedens tilbud»

13 06 2014

I 2005 begynte vi med å sende ut «Månedens tilbud» på epost til eksisterende kunder. Her har vi presentert meget gode tilbud på reklameartikler og profilprodukter med trykk, som oftest har vært basert på samtrykk/ forsendelse fra østen.  Ved å samle sammen flere ordre på samme tid, har vi kunnet oppnå kostnader og utpriser som ellers ikke ville ha vært mulig.  Vi har hatt meget god eksponering av dette; mellom 22 og 28 % av mailene blir åpnet. Mellom to og åtte prosent klikker videre, og «unsubscribe» bare på ca 0,4 %.   Dette er gode tall for epostutsendelse av reklame.  Like fullt er tre kvartdelen av våre kunder som overser våre gode tilbud.

Postkort med månedens tilbud til 4000 kunder

Postkort med månedens tilbud til 4000 kunder

Derfor har vi denne uken også sendt ut «Månedens tilbud» som postkort til 4 000 kunder.  Også i 2001 og 2002 hadde vi postale utsendinger av tilbudene, ett av dem er omtalt i tidligere blogginnlegg her.   Men nå har vi gjort det enkelt med postkort i A5-format, digitaltrykket med innflettet navn/ adresser hos Karmøy Trykkeri.  Nå i juni måned går det på Vivaton kulepenner med trykk for storforbrukere.  Utsendingen ble levert Posten i går, så da er det bare å vente på respons neste uke.  God helg!
Jahn


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: