Parkometerreklame fra 1985/ 86

7 07 2014

Det er snart 30 år siden vi begynt med parkometer-reklame.  Årets sommerprosjekt for meg er rydding i naustet i Vikebygd. Og da dukket dette opp. Disse skiltene sto på parkometerstolper i Haugesund (og senere Ålesund) fra sommeren 1985 og ca et par år utover, inntil parkeringshus og billettautomater etterhvert erstattet parkometerstolpene ved fortauene. Skiltplatene var tosidige og laget av aluminium med fire gjennomgående skruer rundt stolpen. Budskapet ble trykket hos Kalleberg (den gang Vestlandske Plast); silketrykk på selvklebende vinyl. Hullene i vinylen, der hvor skruene sitter, ble stanset ut manuelt med et tilslipt rør og hammer som min far hadde laget.  Det var et kjekt prosjekt for en tjueeinåring.  Synd det tok slutt, men nå har heldigvis både annonsøren Oasen og Tonjer Media overlevd.  God sommer!

Parkometer-reklame

Parkometer-reklame


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: