Slutt for trekantsøylene

8 11 2014

Da er det ugjenkallelig  slutt for Trekantsøyler i Norge etter 25 år. Clear Channel har meddelt oss at boards-serien på trekantsøyler nå skal avvikles fra kommende nyttår. Under her ser du bilde av de siste to vi har igjen i vår portefølje og som nå skal demonteres nyttårsaften. Disse står på Øvre Grødem i Randaberg, et lite mini-senter noen hundre meter fra hovedveien når vi kjører til Stavanger. Bildene er fra sist lørdag.
Våre siste søyler på Øvre Grødem på Randaberg utenfor Stavanger

Nå er det 25 år siden vi i Tonjer Media var med å bygge opp trekantsøyle-serien på Vestlandet for Fram Reklamebyrå. Med disse store og frittstående reklamebærerene var vi ikke lenger avhengig av vindusfrie gavl-vegger, høye murer eller gjerder for å kunne eksponere utendørs reklamebudskap. Nå kunne parkeringsplassene samt rabatter og bedd tas i bruk! Skikkelig «bonanza» for TM Trafikkplakater as som var det formelle navnet den gang. Søylene har tre sider og betongelementer i midten. Papirplakatene klebes som vanlige boards med tapetklister direkte på flatene. Jeg tror vi på det meste forsynte Fram med 40- 50 slike søyler på nittitallet, og vi hadde også montering og plakatklistring på Stord, Haugalandet og Stavanger-området. Annenhver uke ble budskapet skiftet.

trekantsøyler-flotmyr

I Haugesund hadde vi også avtale med kommunen som omfattet 20 søyler på kommunal grunn, på bildet over ser vi tre av søylene på Flotmyr.

Sammen med andre utendørsreklame medier som busskurreklame, permanent veggreklame og boards var trekantsøylene en av de viktigste arbeidsområdene til Tonjer Media på nittitallet og var med og la fundamentet for virksomheten vi driver idag. Takk til alle dere som var med på dette eventyret for 20 – 25 år siden; Frode, Anders, Helge B, alle i Fram/ Clear Channel.  Men nå er denne perioden over, desverre.

trekantsøyler v-risøybroen

trekantsøyler-kvala

 

 

 

 


Handlinger

Informasjon

Ett svar

23 11 2014
helge bøe

vemodig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: