Ledige kontorlokaler i Reklamegaarden

26 08 2022

Vi har fra 1. oktober 2022 ledige lokaler til leie i Reklamegaarden, Karmsundgaten 264 i Haugesund. Det er omtrent halvparten av andre etasje som blir ledig fra oktober, dvs ca 50 m2. Her er to kontorer med vinduer mot vest, samt et lite tekjøkken + toalettrom. Eventuelt kan vi vurdere å leie ut hele etasjen + møterommet på loftet.

Det er særlig ønskelig med leietakere som driver virksomhet i tilknytning til reklame, design, foto, illustrasjon, webutvikling eller andre aktører innen B2B-segmentet som er med og styrker og bygger opp under Reklamegaardens profil mot næringslivet.

Kontakt; Jahn Tonjer
jahn@jahn2013
Mob 986 25 801Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: