Gavelshop; ny nettbutikk for møteklubber

8 11 2018

Vi har i mange år solgt møteklubber med inngravert tekst til foreninger, lag, organisasjoner og andre bedrifter. Denne virksomheten er nå lagt ut i egen nettbutikk under navnet Gavelshop, og kan nås på http://www.klubbe.no.  I tillegg til at vi nå har flere modeller og muligheter for profilering, har nettbutikken fullverdig handlevognsfunksjon.  Ved utsjekk kan man velge mellom betaling med Vipps, Paypal, Klarna-faktura eller kredittkort.  Bedrifter og registrerte foretak i Norge kan også velge å motta faktura på vanlig måte, dvs. papirfaktura, pdf på epost eller EHF.

Møteklubbene vi nå leverer kan raskt profileres lasergravert tekst på gullbåndet på klubba slik som tidligere og leveres på noen få dager.  Videre har vi også en ny møteklubbe i lys eik hvor man har mulighet for å få med logo i farger på klubbebrikken eller gullbåndet. Her må man beregne et par dager ekstra, da vi utarbeider korrektur som sendes kunden for godkjennelse før trykking.  Levering skjer fraktfritt på rimeligste måte; ved en eller to klubber (under 2 kg) sendes dette som vanlig brevpost. Ved utsjekk i nettbutikken har kunden anledning til å velge andre fraktalternativer mot betaling.

Gavelshop-nettbutikken har funksjonalitet for ulike språk og valuta og det er intensjonen å lansere våre klubber til det øvrige skandinaviske publikum i løpet av vinteren.

Jahn


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: