Lasergravert akrylkabinett til RTS

7 03 2015

Noen ganger får vi i Tonjer Media oppdrag litt utenom det vanlige. Strekker tiden til, det virker interessant og vi/våre maskiner kan bidra, så prøver vi oss. Her er noen bilder av sluttresultatet fra en slik jobbtfor et par uker siden.

RTS-cube4

Platene er laget av 5 mm akryl

RTS as kom til oss med spørsmål om vi kunne gravere ut delene til et nytt kabinett. Tegningene var klare og muligheter samt begrensninger ble avklart. Løsningen ble å lasergrave ut «vegger og tak» til boksen i 5 mm opak akryl. I samme prosessen ble det også gravert inn logo-elementer  og tekst. Disse fremstår da som en ca 1,5 mm fordypning i akrylen, noe som gir en svak kontrast eller som kan etterfylles med farge. Selv skulle RTS stå for varmforming av noen av platene, lakkering og sammenføring til kabinettet med innhold. Og resultatet fikk vi se i form av bilder fra teknisk sjef Kjell Inge Kjærandsen fra RTS på epost noen dager senere.

RTS-cube5

RTS-CUBE fra Åkrehamn til Australia

Innretningen heter «RTS-CUBE» og er en «heading and attitude» instrumentpakke som skal brukes subsea helt ned til 4000 meters vanndybde, ifølge Kjærandsen, som nå er reist til Perth i Australia på messe med boksen. Bildene er fra oppdragsgiver som har gitt tillatelse til denne publiseringen. Vi takker for oppdraget og ønsker RTS lykke til  down under!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: