Vant anbudskonkurranse for kjennemerker til NOR-registeret

3 03 2015
kjennemerker-800pxl

Kjennemerker til NOR-registeret

I dag har vi tegnet avtale med Sjøfartsdirektoratet om leveranser av kjennemerker til fartøyer registrert i NOR (Norsk Ordinært Skipsregister) for de neste årene. NOR-registreret omfatter kort fortalt omtrent 17 000 norske nærings- og fiskefartøyer, samt fritidsfartøyer over 7 meter (frivillig) og driftes av Sjøfartsdirektoratets Skipsregisteravdeling i Bergen.

Kjennemerkene er fartøyenes «bilskilt» men er også identisk med dens VHF-radiokallesignal. Et sett består av to selvklebende kjennemerker med unikt nummer som da skal monteres på fartøyet. Løsningen består av en langtidsholdbar High-Tack folie med laminat over trykket.

anbud-kjennemerker-800pxl

Anbud i pakke….

Anbudskonkurransen var offentlig utlyst med frist i midten av januar i år.  Avtalen omfatter produksjon av kjennemerkene til Skipsregistreret 2 til 4 år, og jeg forventer å levere vår første bulk nå tidlig i denne våren. Jeg er glad for tilliten vi er vist, og vi er alle stolte over å ha vunnet og gleder oss til å komme i gang.

 


Handlinger

Informasjon

Ett svar

4 03 2015
Terje

Veldig kjekt! Nydelig kake også forresten Jahn 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: