Skilt med blindeskrift

8 12 2016

blindeskrift-skilt-3Vi leverer nå også skilt med blindeskrift.  I diskriminerings- og tilgjengelighetsloven stilles det krav om tilrettelegging for bl.a. synshemmede i bygg som er tilgjengelige for allmenheten. Dette innebærer at også blinde og synshemmede skal kunne orientere seg i offentlige bygg, på informasjonstavler og i heiser.

Vi leverer såkalte taktile skilt (opphøyede «vanlige» bokstaver) eller standard braille (blindeskrift) hvor hver bokstav illustreres med 6 mulige fysisk opphøyde punkter/ kuler. Sammensetningen av disse 6 posisjonene fortellere leseren hvilken bokstav det representerer.  Skiltene har standard lesevennlig «bokstavhøyde», tykkelse 1, 6mm, valgfri størrelse og selvklebende bakside.

Klarer du å lese hva det står her?

Braille- blindeskrift på skilt fra Tonjer Media

Braille- blindeskrift på skilt fra Tonjer Media

 

 

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: