Sikkerhetsmerking med holografiske klistremerker

25 10 2015

Klistremerker med hologram-logo er blitt et populært spesialprodukt innen vårt «Stick t’ tonjer»-konsept. Som spesialist på klistremerker, etiketter og industriell selvklebende merking, får vi stadig forespørseler på spesialprodukter med noe smale, men dedikerte bruksbehov. Holografiske etiketter eksponerer ulike motiv eller fargenyanser avhengig av lysets og betrakterens synsvinkel. Dette gjør merkene eksklusive og vanskelige å kopiere eller forfalske.

Holografiske klistremerker med nummerering levert denne uken.

Holografiske klistremerker med nummerering levert denne uken.

Trykkmetoden er relativt sett kostbar og minsteantall er ca 1000 – 5000 merker, avhengig av merkenes størrelse. Merkene kan leveres med serienummer/ løpenummer i sort og bakgrunnen er i utgangspunktet gull eller sølv metalic. Typisk anvendelse for holografiske klistremerker er der bruker vil dokumentere opprinnelse og genuinitet på f.eks. software, medier, dokumenter, bekreftelser eller lignende. Å forfalske et «vanlig» klistremerke er i dag ikke noe hokus pokus, derfor vil holografiske klistremerker fortsatt fremstå som noe unikt og eksklusivt.

Hologram-klistremerker levert til Forsvaret.

Hologram-klistremerker levert til Forsvaret.

Hologramklistremerkene produserer vi hos en samarbeidspartner i Kina, men grafiske forarbeider utfører vi «inhouse» i Haugesund. Leveringstiden er 3-4 uker fra godkjent korrektur.  Forøvig leverer vi også andre former for selvklebende sikkerhetsmerking; her er noen bilder:

sikkerhetsmerking-selvklebende-2-okt15-500pxl

Klistremerker som etterlater varseltekst hvis merkene fjernes.

 

Pakketape som avslører at tape har vært løsnet/ fjernet.

Pakketape som avslører at tape har vært løsnet/ fjernet.

 

Varslings-merker, ensidige eller tosidige for vindu/glass.

Varslings-merker, ensidige eller tosidige for vindu/glass.

 

Vandalfolie krakkelerer ved forsøk på fjerning.

Vandalfolie krakkelerer ved forsøk på fjerning.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

26 03 2021
Jahn A Tonjer

Se forøvrig også: https://tonjer.no/sikkerhet/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: