Nyhet: eksklusive metallmerker

21 11 2013

Månedens tilbud nå i november er et helt nytt produkt innen kategorien industriell selvklebende merking. Profesjonell branding av elektronikk, emballasje, glass og gaver er nå ikke bare forbeholdt de helt store aktørene.  Tilbudet nå i november er prøvepakke på 500 stk små selvklebende metallmerker. Meget eksklusiv profilering.  Merkene er laget av galvanisert nikkel.

Det er imidlertid ikke alle logoer som er egnet for denne type profilering. Ettersom hver bokstav/ element står separat for seg, må det være en viss størrelse og klebeflate som bærer elementet.  Bokstaver med for eksempel stolpetykkelser under en millimeter går ikke, da det blir for tynt til å gi god heft mot underlaget.   Men likevel; dette er profilelementer og branding, ikke stadionskilt eller visittkort!  Tilbudet i november er 500 merker innenfor maks 35 x 10 millimeter til kr 1 475,- + mva. Større merker er også mulig hvis man ber om pristilbud.  Vi har foreløpig ikke faste pristabeller på disse produktene, men tilbudet nå i november ligger anslagsvis rundt halv ordinær pris.  Logoer som produseres nå i prøveordrene vil også blir benyttet internt i fremtidige prøvepakker og til fotografering/profilering av metallmerker.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: