Nye websider for stempelbestilling

27 09 2013

Utsnitt fra www.stempelnorge.noEt av de små områdene våre, som likevel er velegnet for internett og web-bestillinger er stempler. Rimelige produkter som alle bedrifter trenger og gjerne vil ha kjapt. For noen dager siden laget vi ny website for stempler under separat domene og webhotell www.stempelnorge.no. Her ser du resultatet:
Dette er en web som lever sitt eget liv (nesten) uavhengig av resten av Tonjer Media og andre produktgrupper. Det er lagt vekt på å holde fokuset på stempler og KUN det.  Selv logo og egenprofil er tonet kraftig ned. Når man må ha et stempel i morgen, så skal fokuset være der og ikke på kulepenner og flagg.

Dette er også et ledd i å teste ut om vi skal fortsette med separate «web-shops» for de andre avdelingene våre; selvklebende, penner, Tonjer-Fyr-produkter osv.  Eller som vi skal ha en samordnet webside med alle produktgrupper.   Det skal jeg ta stilling til neste uke.   Time will show…

God helg.

Jahn T.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

27 09 2013
ABACUS

Hei Jahn – ABACUS sitt nye stempel fungerer helt tipp, topp! Med andre ord folkens – stempler bestilles gjennom Tonjer Media – enkelt og greit!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: