Nye websider for flagg og bannerprodukter

16 09 2013

SkjermbildeNå i september har vi lagt ut nye websider for flaggprodukter.  Helt nytt design under tittelen «Flaggshop». Sidene skal være responsive (visning relatert til brukerens skjermstørrelse), med søkefelt, nye skjemaer med mulighet for filvedlegg, søkbare pristabeller, chat-funksjonalitet og nye billedgallerier.

Men selvsagt gjenstår det endel finpuss, rettelser og tilpassinger. Jeg prøver å få gjort litt rettelser hver dag, og har en ambisjon om å bli ferdig  ved utgangen av måneden, for deretter å ta fatt på en av de andre produktområdene. Foreløpig ligger området på URL-en http://tonjer.idrift.no, hvor alt flaggrealtert fra tonjer.no/com linkes til.

Takk til Eirik Opedal/ Carbon14  og folkene i Idrift Web for samarbeidet så langt!

Finner du feil, har forslag til forbedringer eller har andre synspunkter?   Kom igjen med ditt innspill!

Hilsen Jahn


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: