Velkommen til min blogg

6 06 2013

Velkommen til min blogg

Når dette nå skrives har jeg ingen forventninger til at noen kommer til å lese dette innlegget de nærmeste dagene.  Denne bloggen er i dag først og fremst opprettet for å gi meg og muligens kollegaene på jobben sånn nogenlunde kjennskap til WordPress. Når vi nå har startet arbeidet med å utarbeide nye websider for Tonjer Media, peker de fleste rådene i retning av å bruke denne publiseringsløsningen når vi skal endre og ajourholde innhold på «nye» http://www.tonjer.no.  Dette må jeg bare beherske.  Så da er det bare å kaste seg ut i det.  Istedenfor AOF-kurs har jeg valgt en standard blogg-pakkeløsning med «hotell», maler og alt man kan tenke seg.  Så er det bare å teste….

Samtidig skal man ikke se helt bort i fra at vi kan ha noe substans å by på også.  Daglig har vi diskusjoner på jobben.  Problemstillinger Utfordringer med klebeevne på merker, trykktekniske begrensninger muligheter på kulepenner, reklameflaggenes slitasje levetid, innkjøpsetikk ved produsenter i Østen, leveringstider til vår befrakter Tollpost Globe,  Og så videre.

Mye av rådene vi gir våre kunder, kan med fordel også deles med andre i og utenfor bedriften, leverandører, våre nærmeste samarbeidspartnere i «reklameklyngen» her i Haugesund og ikke minst kunder.  Da har de fleste skjønt at denne bloggen kommer til å handle om Tonjer Media relaterte saker.  Sånn kommer det sikkert til å bli, men jeg utelukker ikke at det kan komme en og annen privat ytring innimellom.  Skillet er ikke sylskarpt når man har drevet på med egen bedrift i 28 år.  Men la oss si mest jobb, så skal jeg prøve å holde meg i skinnet.

Jahn


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: