Vi skifter transportør

13 10 2021

Fra nå i oktober av skifter vi fra Postnord til Bring som hovedbefrakter av våre varer ut til kundene i hele Norge.

Det er med litt vemod vi forlater Postnord. I over 30 år har det som den gang het Tollpost Globe sendt våre varer til firmakunder over hele landet. Det er flere årsaker til skiftet. Posten/ Bring har raskere levering til mottakere særlig på Sørlandet. Men også i bergensområdet og mer grisgrendte strøk utenfor byene kan vi spare inn en dag eller to. Videre har Bring også ekspressprodukter og senere innhenting på ettermiddagen hos oss, slik at vi får med mer gods samme dag. Transportøren har også et offensivt miljøprogram for overgang til utslippsfri distribusjon.

Tonjer Media leverer alle ordre over 800 kroner fraktfritt til mottakere i Norge på rimeligste måte. Dette innebærer i praksis at småordre (under 1 kg) ofte sendes som ordinær (ikke sporbar) brevpost, mens andre sendinger går som «Pakke til Bedrift» eller «Pakker til hentested».


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: