Ny kampanje for etiketter på rull

25 08 2020

Da er alle på plass igjen etter flere måneder med noe lavere aktivitetsnivå (ref. «korona») og ferieavvikling og vi er i gang med høsten kampanjer. Først ut er vi med ekstreme priser på papir-etiketter på rull:

Her får du rimelige selvklebende etiketter i 3 valgfrie størrelser; runde 4 cm, rektangulære eller ovale 5 x 3 cm.  Inkludert oppsett av grafiker og fri levering til hele Norge. Kampanjen kjøres over nettet i hele Norge og er primært beregnet på rekruttering av nye prospekter og nye kunder, men vil selvsagt også gjelde for eksisterende kunder.

Se mer her: https://tonjer.no/etiketter-pa-rull-kampanje-2019-2/

 

 

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: