Pulten er ryddet

20 02 2020

De siste dagene har besøkene i Reklamegaarden møtt et kaos av varer, møbler, skap, prøver og diverse annet. Vi pusser opp i «glassbygget»! For 12 år siden hadde vi en skikkelig rehabilitering av underetasjen og etterhver de fleste øvrige rom i gamle bygningen. Men det tidligere «showroomet» har vært vanskelig å gjøre noe med da det utgjør «navet» i hele virksomheten. Her er inngang, varemottak, pakkefasiliteter, salg og kontor. Etter 26 år i dette lokalet var vi nødt til å ta en oppussing «light». Utfordringen er ikke å male veggene og bone gulvet. Det er å gjennomgå alle fysiske ting og tang kritisk, lære seg å kassere, pakke ned, kassere, lagre, rengjøre, kassere, gjennomgå, vaske, tørke støv og kassere. Det er dette som tar tid.

Slik så det ut i begynnelsen av uken

Takk til Veggreklame v/ Helge Bøe og Jan Selle for maling vegger sist fredag, lørdag og søndag.  Og Rasa Andziuliene for avfettting, rengjøring og boning av gulv. Og Martha Voll og medarbeidere for innspill og engasjement. Når jeg kom på jobb idag var hele vestsiden med 3 kontorer tomme og nybonede. Da er det bare å begynne å få ting på plass igjen. Riktignok etter støvtørking, rengjøring og kritisk vurdering av tingenes eksistensberettigelse.

Og i ettermiddag skal alt inventar flyttes over fra østsiden til vestsiden, slik at gulvet kan bones her i kveld.

Jeg takker kunder og andre besøkende for tålmodigheten i disse dager, dersom det oppleves litt treghet i respons. Det vil fortsatt gå noen dager før vi er helt oppe og går.

Slik så det ut i dag morres.

 

 

Ny farger på veggene.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

20 02 2020
Viggo Bjørk

Kjekt å se at det huset jeg kjøpte i 1985 og bygde på er still going strong og at dere tar godt vare på det. Bygd i 1926 og 94 år gammelt.
Mh Viggo Bjørk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: