Ny nettbutikk for Europa

5 12 2019

Tirsdag denne uken la vi ut vår nye nettbutikk for møteklubber til Europa. I over 15 år har vi solgt møteklubber med inngravert tekst til bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor i Norge. Høsten 2018 lanserte vi nettbutikken http://www.klubbe.no for automatiserte kjøpt med handlevogn og betalingsløsning. Denne var bygget på en plattform fra Sincos Software (24 Nettbutikk) og intensjonen var at denne også skulle fungere for eksport, da løsningen har støtte for ulike språk og valuta. Det ble imidlertid åpenbart mer komplisert enn utviklerene hadde forutsett. Klarna betaling fungerer for eksempel ikke utenfor Skandinavia og ulike moms-håndteringen for ulike mottaker-land var ikke implementert. Så denne butikken funker i dag bare på Norge.

For å komme i gang med utlandet laget vi derfor en helt ny løsning på det amerikanske Squarespace-plattformen. I første omgang er nettbutikken åpen for de nordvest-europeiske landene (unntatt Norge), og det tok ikke lang tid før http://www.gavelshop.eu ble indeksert på tirsdag ettermiddag, før første bestilling kom inn.

Vår første pakke går idag.

Og i dag er vår første møteklubbe med inngravert navn eksportert med UPS til en fyr i Nederland. Foreløpig er det åpent for betaling med kort eller Paypal og forsendelser som vanlig uregistrert brevpost eller sporbar UPS-pakke. Men på logistikksiden skal vi teste litt ut ulike løsninger nå i vinter.

 

 

 

 

Jahn


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: