Annonser er ikke alltid nok

27 06 2013

leskur-serien i Haugesund

Denne brosjyren laget vi  våren 1987, like etter at vi hadde startet aksjeselskapet som den gang het TM Trafikkplakater as.   Utgangspunktet var en avtale med Haugaland Billag om en boards/ skilt-serie på over 100 flater 100 x 70 cm i Haugesund-området.  Både bilder, tekst og design/ layout tok vi selv, sats og trykk hos Gullhaugen (repro hos Brandt).    Statistene på det første bildet er gamle kompiser.  Legg  også merke til at det kun er firefarge/ CMYK på midt-oppslaget.  Side 1 og 4 er tofarge sort+ blå med diverse raster.     Dette var et stort prosjekt den gangen og vi har fortsatt «rester» igjen av denne skiltserien, da det fortsatt er noen få leskur igjen av denne typen.

Se hele brosjyren her

Jahn


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: