Hva skjer når du bestiller fra Tonjer Media?

13 06 2013
 • DU SENDER BESTILLING
  Du bestiller slik du selv ønsker; på telefon, internet, epost eller ved besøk.   Vi anbefaler epost eller våre internett-skjema for ordre.  Oppgi all relevant informasjon og bestillers kontakt/ leverings/ faktura- adresser.   Har du bestemt alt allerede er det fint, men hvis du er usikker på noe, så la det være åpent.  F.eks. vil du at merkene skal være 20 cm lange, men er usikker på hva høyden blir; det er helt greit.   Eller du er usikker på hvilke type merker/ trykkmetode du skal velge; forklar  til oss hva og hvordan merkene skal brukes og vi kommer opp med det beste forslaget.   Send gjerne med det du har av logomateriell og manuskript som er relevant.   Når du har sendt din bestilling, kan du forvente en tilbakemelding av oss innen maks en arbeidsdag.
 • Hva skjer når jeg bestiller4OM LOGOER, ORIGINALMATERIELL OG FILER
  Hva skal trykkes?  Forklar dette til oss slik du selv finner det naturlig, skriv en epost, lag en enkel skisse eller lignende.  Skal du ha med logo eller bilder, så husk at kvaliteten på dette vil gjenspeile seg i det endelige resultatet (“shit in- -shit out”).  Logoer hentet fra websider fungerer kanskje oppe i et hjørne på en skjerm, men åpner du logoen og zoomer inn, så ser du hvor grovkornet og lav oppløsning de fleste websideloger er.  Vi foretrekker derfor logoer med vektorgrafikk (rene skarpe linjer isteden for billedfiler/ punktgrafikk).  Dette har du kanskje fått av ditt reklamebyrå, trykkeri, skiltmaker eller annen grafisk bedrift. Vanlige filnavn med etternavn cdr (Corel Draw), ai eller eps (Adobe Illustrator)  eller pdf er mest vanlig.    Hvis du er usikker, så send det du har.  Så tar vi det derfra. Har du ingen logofiler, så send oss en trykksak i posten (brevark, brosjyre e.l. ) så skanner vi og rentegner.  Hvis du sitter på informasjon om fargekoder i Pantone (PMS) skalaen, så oppgi gjerne dette.
 • ORDREBEKREFTELSE  OG KORREKTUR
  Når vi har mottatt en bestilling, kan du forvente å få en ordrebekreftelse med korrektur innen en arbeidsdag.   Normalt sendes denne BÅDE på epost OG i vanlig brevpost. Her skal all relevant informasjon knyttet til produksjon og levering fremkomme.   Sjekk at alt er riktig oppfattet, også leveringsadresse/ fakturamottaker.
  Leveringstiden som er oppgitt, beregnes fra du har godkjent korrekturen og forutsetter at korrekturprosessen gjennomføres omgående.  Gi oss tilbakemelding på korrigeringer/ endringer/ feil/ misforståelser, og vi fikser opp og sende deg ny korrektur.
 • Hva skjer når jeg bestiller2DU BEKREFTER KORREKTUREN
  Når alt er i ordren, bekrefter du ordre/ korrektur ved å ringe, maile eller fakse; gjør det som passer deg best.   Vær oppmerksom på at vi ikke starter trykking/ produksjon før korrektur er godkjent av kunden.    Leveringstid beregnes fra du har godkjent korrektur.
 • PRODUKSJON
  Vi jobber og du venter i spenning
 • Hva skjer når jeg bestiller3LEVERING OG FAKTURERING
  Ved levering benytter vi normalt Tollpost Globe til levering på dagbetjente firmaadresser eller TG MyPack (pakke hentes i butikk) eller Posten hvis det ikke er dagbetjente firmaadresser.   Ordre over kr 500,- leveres fraktfritt til dagbetjente firmaadresser i fastlandsnorge på rimeligste måte.   Sammen med leveringen følger en pakkseddel.  Sjekk at levering stemmer med denne og dine forventninger.  Kunder som er kredittgodkjent (vanligvis AS, ASA, offentlig sektor og FLI med god kredittrating) mottar faktura med 14 dagers betalingsfrist.  Øvrige kunder; forskudd eller oppkrav etter nærmere vurdering.  Betalingsbetingelser står i ordrebekreftelsen.
 • OPPFØLGING, SPØRSMÅL OG  REKLAMASJONER
  Du er velkommen med henvendelser og spørsmål angående din ordre også etter levering.  Vi skal prøve å hjelpe så godt vi kan.  Alle reklamasjoner registreres og du kan forvente seriøs behandling og tilbakemelding på en eventuell reklamasjon.   Grafiske filer / logoer som er brukt, vil normalt bli lagret hos oss for mulig fremtidig bruk eller repeat-ordre.  De aller fleste av våre kunder kommer jo igjen.

Se også komplette salgsvilkår på: www.tonjer.com/salg


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: